Werving en Selectie / Loopbaanadvies

 

meeting4.jpg


 Waarom Werving en Selectie?

Door economische ontwikkelingen is de arbeidsmarkt voortdurend in beweging. Hierdoor kan het voor een organisatie niet altijd eenvoudig zijn om volledig op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en vervolgens het juist gekwalificeerd personeel binnen te halen. Het zoeken en daarna selecteren van geschikte kandidaten neemt veel tijd in beslag. Kostbare tijd die zij mogelijk liever besteden aan hun core business. Het aan Centerfort uitbesteden van voorgemelde activiteiten kan daarom de ideale oplossing zijn.

Ook het aan Centerfort uitbesteden van het volledig personeelsbeleid en -beheer behoort voor organisaties tot de mogelijkheden.

Ons bureau beschikt over de benodigde expertise om uw organisatie deskundig te ondersteunen en mogelijk veel geld te besparen.Waarom Loopbaanadvies?

Na enige tijd kunnen mensen het gevoel krijgen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Binnen hun loopbaan kan dat uitmonden in een andere functie bij de huidige werkgever, maar ook in een nieuwe baan bij een andere werkgever. In het uiterste geval zelfs als de start als zelfstandig ondernemer.
Om een goed zelfbeeld te verkrijgen over kansen, mogelijkheden en het realiseren van te vormen doelstellingen kan het inroepen van externe expertise zinvol zijn.

Voor een afspraak voor een oriënterend gesprek over wat Centerfort voor u kan betekenen, kunt u bellen met het nummer 036 - 535 45 12.


Wilt u eerst is informatiemateriaal ontvangen? Vraagt u dat dan aan via ons e-mailadres onder aan de pagina. Vergeet daarbij alstublieft niet het onderwerp en uw contactgegevens te vermelden.

 09people.jpgCenterfort
Carel Willinklaan 78
1328 LJ  ALMERE

Tel:     036 – 535 45 12
Fax:    036 – 535 45 16
Email:
info@centerfort.nl